miércoles, 11 de junio de 2008

Jornada de portes obertes

Estimats tots i totes,

Amb motiu del trasllat de Arrels-Betsaida, la Titularitat del centre, juntament amb el professorat i una comissió d'ex-alumnes, volem retre homenatge a la que durant 44 anys ha estat una escola de referència a Badalona, Sta. Coloma de Gramanet i St. Adrià de Besòs.

Així hem organitzat un acte de portes obertes pel proper divendres 4 de juliol, de 19 a 21h, que inclourà les següents activitats:
· Visita a les aules: passeig per les aules
· Passi de vídeos (aula P3 planta baixa): de manera contínua es projectaran vídeos de les últimes promocions
· CD’s recopilatoris (aula P4 planta baixa): exposició de fotografies, treballs, ...
· Llibre de dedicatòries (secretaria): trobareu diferentes quaderns per poder fer dedicatòries a cada mestre
· Al pati se serviran refrescos: com farà molta calor l’escola us convida a prendre un refresc.

Coneixedors de les limitacions d’aforament de l’escola, des de l'organització advertim que, per mesures de seguretat en cas de veure’ns desbordats per la afluència, s’haurien de fer torns de visita de 30 minuts i allargar la festa.


Veniu a gaudir d’aquesta trobada que serà una fantàstica ocasió per compartir records i explicar-nos els nostres presents.


Amb el desig de comptar amb la vostra presència, rebeu una afectuosa salutació.

Si us és possible comuniqueu-vos amb altres companys de la vostra promoció per tal que arribi aquest comunicat al màxim d’alumnes

Família Masó-Bové
Direcció General

1 comentario:

Caperucito Lorca dijo...

No tengo absolutamente nada que ver con la Betsaida. Pero leí un comentario en un foro de Isabel Coixet invitándola a este blog que intenta clavar en el corcho de la memoria lo que se lleva el olvido.

Y aquí me tienen, con el corazón encogido después de leer los recuerdos de antiguos alumnos, las fotografías antiguas... Se me ha cortado el aliento de repente. Me ha dado una melancolía muy extraña, supongo que asociada a mi antiguo colegio.

De nada sirve llorar por lo que se acaba. Pero mantener el recuerdo firme puede servir de pulmón para el futuro. Parafraseando esta MAGNÍFICA frase que ha escrito uno de los contribuyentes, "Hay vidas que están hechas para vivirlas". Un saludo.